Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Spa προσώπου με 5 ευρώ.

Γεια σας τρελοκόριτσα,
  σε αυτό το post θέλω να σας μιλήσω για μια "μαγική συσκευή",  ένα σπα προσώπου το οποία αγόρασα από τα Jumbo  Το έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές και τα αποτελέσματα είναι αυτά που περίμενα, αφήνει το πρόσωπο πολύ απαλό και πολύ καλά καθαρισμένο. Το χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα, το βράδυ κυρίως αφού καθαρίσω το πρόσωπο μου και πριν βάλω την ενυδατική...

 Η συσκευασία περιλαμβάνει αυτό το ροζ μηχάνημα  και τα 4 εξαρτήματα που κουμπώνουν μπροστά στην κεφαλή. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ και έχει κουμπί για μέτρια και υψηλή ένταση.

Η όλη διαδικασία ξεκινάει με το πρώτο σφουγγαράκι, το οποίο καθαρίζει και κάνει μασάζ στο πρόσωπο.

Έπειτα συνεχίζουμε με το δεύτερο εξάρτημα το οποίο είναι αυτό που έχει μαλακές τριχούλες που δεν τραυματίζουν το πρόσωπο και καθαρίζει την επιφάνεια του προσώπου.
 
 Το σπα μας συνεχίζει με αυτή τη κεφαλή μασάζ που χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στο σώμα.

Τελειώνουμε με αυτό το σφουγγαράκι που είναι για βαθύ καθαρισμό.

 Το αποτέλεσμα μετά από αυτή τη διαδικασία είναι θεαματικό. Το πρόσωπο λάμπει και είναι πολύ πολύ απαλό. Το αφήνω να ηρεμήσει γύρω στα 10 λεπτά και τοποθετώ τις κρεμούλες μου.
Όλα τα εξαρτήματα καθαρίζονται με νερό και το μηχάνημα μπορούμε να το καθαρίσουμε με ένα νωπό πανάκι. 

Το μηχάνημα κοστίζει 4.90 ευρώ και είναι και μια πρόταση για χριστουγεννιάτικο δωράκι σε μια φίλη, στην αδελφή μας και όπου αλλού θέλουμε.

         Αυτά από εμένα γλυκές μου
           Τα λέμε σύντομα
             Φιλάκια πολλά


13 σχόλια:

  1. polu kali idea!pragmatika kai epsaxna kati tetoio gia mena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη το πηρα και το χρησιμοποιω μια εβδομαδα!δοκιμασα να βαλω απολεπιστικη κρεμουλα με το εξαρτημα με τις τριχουλες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη!απλα ειχα πλυνει το προσωπο ηδη και το ειχα ελαφρως υγρο.

      Διαγραφή
  2. Μα πού πας και ξεθάβεις αυτά τα φανταστικά μικροεργαλεία - δωράκια;;;;;;;;;;;;;;;;; Καταπληκτική ιδέα και πολύ χρήσιμη συσκευή (έτσι δείχνει τουλάχιστον!!) Με προβληματίζει μόνο το πολύ μικρό κόστος (μην της βάλω μπαταρίες και γίνει καμία έκρηξη...!) Θα κάνω μία δοκιμή και θα επανέλθω να σου πω τα δικά μου αποτελέσματα!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι, μπορώ να κάθομαι σε κάθε μαγαζί 2-3 ώρες παρατηρώντας τέτοια μικροεργαλεία...!!! Οντως χρησιμη, κανει το δερμα λειο και απαλο!!! εγω το χρησιμοποιω 2 εβδομαδες και ακομα ήμαστε πολυ καλα και εγω και το μηχανημα χαχαχαχα!!!! περιμενω να δω τα αποτελέσματα και αν σου αρεσε!!! Παντως εγω πηρα 2-3 για δωρακια!!! χιχιχι!!!ολες στην οικογενεια αυτο θα εχουμε!!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  3. ειναι πολυ καλες ιδεες κ οικονομικες αυτες με τα εργαλεια για απολεπιση κλπ απλα εμενα μαρεσειπαρα πολυ κ προτιμω να κανω με τα χεριακια μου με ενοχλει βασικα ο θορυβος ενω με τα χερια κανω μινι μασαζ κ χαλαρωνω περισσοτερο αλλα γουστα ειναι αυτα
    παντως επειδη το εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο δεν εχει να ζηλεψει απο αλλα πολυ πιο ακριβα οποτε οποια ενδιαφερεται κανεις πολυ καλα κ το προτεινεις
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς πολύ σωστά τα λες γλυκιά μου, με βολεψε πολυ και ετσι ειπα να το προτινω και στις φιλες αναγνωστριες!!
      να σαι καλα
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  4. Αυτό το μηχανηματάκι το έχω κι εγώ από πέρυσι. Στην αρχή το χρησιμοποιούσα ευλαβικά αλλά σταμάτησα γιατί το βουρτσάκι καθαρισμού του ήταν αρκετά σκληρό για το δέρμα μου και μου προκάλεσε ερεθισμό. Χαίρομαι που εσένα σε βόλεψε. Πέρνα μια βόλτα από το blog μου έχεις βραβειάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι παιζει ρολο και ο τυπος του δερματος! εγω ειμαι πιο σκληροπετσι και μου κανει πολυ καλη δουλεια χαχαχαχα!!!!
      σε ευχαριστώ πολύύύύυύ!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται, μόνη μου δεν θα το δοκίμαζα αλλά τώρα θα του δώσω μια ευκαιρία! Βάζεις κάποιο προϊόν επάνω στα εξαρτήματα η έτσι το χρησιμοποιείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όχι σε στεγνό δέρμα! δεν βάζω τίποτα αν και θέλω να δοκιμάσω να απλώνω την ενυδατική με το πρώτο σφουγγαράκι!!!!

      Διαγραφή
  6. με το που διαβασα το αρθρο σου πηγα και το αγορασα αμεσως. φανταστικο!!! δεν το περιμενα τοσο καλο. σε ευχαριστουμε για την πολυ καλη αλλα και οικονομικη προταση σου, περιμενουμε κ αλλες προτασεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! χαίρομαι που σου άρεσε και ελπίζω να το ευχαριστηθείς!!!!!!
      Προτιμώ φθηνές και οικονομικές λύσεις γιατί δεν είμαστε για πολλά πολλά!!!
      φιλάκια πολλά, σε ευχαριστώ για το σχόλιο

      Διαγραφή